romanian_flagCum vă puteţi înregistra? Au Pair - Suna 0753 012 712 (Ro) sau 0044 1832 275100 (UK)

Au Pair Anglia - Istoricul 1st Choice Au Pairs

1st Choice Au Pairs a fost infiintata in Februarie 2004 de catre Jay Poole; sediul agentiei este in Cambridgeshire, UK. Suntem o "agentie mobila" in sensul ca, am preferat sa nu avem sediu si in Romania (pentru a mentine serviciile oferite candidatilor - gratuite); organizam interviuri lunar in diferite orase din tara. Pentru a afla cand avem programate urmatoarele interviuri, faceti click aici

Dupa ce a gazduit au pair din diferite tari, printre care si Romania, Jay si sotia lui Theresa au fost dezamagiti de serviciile oferite de catre agentiile existente la acea ora. Informatiile pe care le-au primit ei despre candidati erau sumare, de cele mai multe ori fiindu-le oferite direct formularul schematic completat de catre candidati. De asemenea, comunicatia dintre ei si candidat se face numai prin intermediul agentiei, care la randul ei discuta cu agentia din Romania, aceasta fiind singura in contact direct cu Au Pair-ul. Informatiile primite de catre candidati si familii erau incorecte, trimise cu intarziere sau abia schitate.

Odata cu aparitia agentiilor online, alegerea unei familii gazda a devenit mai usoara. Totusi, aceasta optiune este una foarte riscanta deoarece familiile care apeleaza la acestea nu sunt verificate; ele platesc o suma modica si apoi au acces la intreaga baza da date.

De ce sa risti sa ajungi la o familie gresita cand poti apela la o agentie full time care sa te sprijine, sa verifice familiile - toate acestea GRATUIT pentru candidati?

Am creat astfel o agentie care sa sprijine candidatii atat inainte, cat si dupa plasarea lor in Anglia. Aveti aici numai cateva din avantajele oferite de agentia noastra:

- Toate serviciile sunt oferite absolut GRATUIT, nu trebuie platite niciun fel de taxe!

- Profile detaliate pentru familille gazda + siguranta ca au fost verificate inainte

- Contact direct cu o singura agentie si cu familia gazda

- Ajutor cu completarea si obtinerea actelor (personal vorbitor de limba romana in Anglia)

- Evenimente de socializare pentru a te ajuta sa cunosti alti au pair romani

- Informatii actualizate cu privire la cursuri de engleza, calificari, studii universitare sau post universitare, etc.


Staff-ul 1st Choice Au Pairs

Jay Poole

Picture of Jay Lucrand in domeniul Telecomunicatiilor, Jay a condus un numar ridicat de programe de management pentru numeroase companii importante precum Nokia sau Lucent Technologies. A decis sa isi foloseasca cunostintele tehnice pentru a reinventa un domeniu slab tehnologizat - programul Au Pair -. Astfel a aparut 1st Choice Au Pairs - prima agentie din lume care a oferit clipuri video introductive pentru familii si candidati.

Ramona Barbulescu

Picture of Ramona Ramona a absolvit Universitatea Babes Bolyai din Cluj Napoca, fiind specializata in Sutdii Europene si Relatii Internationale. La inceput a ajutat agentia cu organizarea a catorva interviuri de preselectie, iar dupa aceea s-a alaturat echipei la inceputul anului 2009. Ea organizeaza inca numeroase preselectii in Romania, dar majoritatea timpului este in Anglia pentru a putea ajuta candidatii in limba materna. Este originara din Oradea.

Gordana Pavlisan

Gordana a absolvit Facultatea de Litere, sectia Engleza Spaniola, iar anul acesta a absolvit Masteratul de Traductologie. Ea se ocupa cu organizarea interviurilor in Timisoara. Pentru toti cei care doresc sa sustina interviul personal, sunati-o cu incredere pe Gordana la 0753 012712.

Suzy Zelinova

Picture of Suzy Suzy este una dintre cele mai vechi membre ale echipei noastre. Momentan studiaza este inscrisa la Masterat in Newcastle. Ea a lucrat de doua ori ca si au pair; a fost primul membru al echipei de origine Slovaca 9in 2004). De atunci, ea lucreaza part time pentru agentie fie in Anglia, fie in Slovacia.

Michael Pratt

Picture of Mike Mike a lucrat cu agentia inca de la primele preselectii organizate in strainatate, in luna Mai din 2004. Mike are un Masterat in Psihologie si a lucrat cu numeroase companii in ultimii 20 ani, ca evaluator, oferind totodata cursuri de leadership si traininguri.

Mihaela Cepoi

Picture of Mihaela Mihalea are experienta in domenii precum jurnalism, vanzari si management. Ea a absolvit Facultatea de Psihologie - Sociologie in Craiova. Mihaela ne ajuta la evenimentele organizate in sudul Romaniei.Andrea Matiaskova

Picture of Adya Absolventa a Universitatii de Management, Adya a ajutat agentia in numeroase evenimente organizate in partea centrala si de nord a Slovaciei.


Kristina Kironska

Picture of Kristina Absolventa a Facultatii de Business, parte a Universitatii de Managament din Bratislava, Krsitina ajuta la organizarea de evenimente in sudul Slovaciei.


Angajati mai vechi

Agentia nu ar fi aici fara eforturile sustinute ale...

Adriana Istvanikova

Picture of Adriana Adriana a lucrat in birou pentru noi din Septembrie 2004 pana in Iunie 2005. Momentan ea locuieste in Londra.Alexandra Gromova

Picture of Sasha Sasha a lucrat pentru noi intre Iulie 2005 si Iunie 2006. Inca ne viziteaza destul de des deoarece lucreaza in apropiere de noi.Janka Rapcanova

Picture of Janka Janka a lucrat pentru agentie in 2006 si 2007. Ea a parasit Anglia si lucreaza in Slovacia acum.

Back to the top?

Speram ca va veti simti bine lucrand ca si Au Pair si veti avea parte de o experienta placuta!>