romanian_flagCum vă puteţi înregistra? Au Pair - Suna 0753 012 712 (Ro) sau 0044 1832 275100 (UK)

Aici veti gasi cele mai recente poze de la evenimentele de socializare organizate de noi. Incercam sa oferim cat mai multe modalitati de a-ti face prieteni noi odata ce ajungi in Anglia pentru a te adapta mai usor.

Evenimente sociale

Incercam sa organizam evenimente de socializare regulate, pentru au pair-ii aflati in UK. Acestea sunt diversificate si pot consta in excursii de cumparaturi in orase mari, picnicuri in Cambridge, plimbari in zone rurale, seri de dans si de bowling etc.

Avem si o pagina de Facebook si deseori postam noutati despre evenimente ulterioare aici in UK.


  Au Pair Bowling Evening   Au Pair Bowling Evening  

Boat trip 2010

Una din cele mai recente excursii organizate a strans laolalta peste 200 au pair. Excursia cu vaporul pe Tamisa a durat aproximativ 5 ore si a inclus si o oprire la Greenwich - meridianul 0. Pentru mai multe poze din aceasta excursie, te rugam sa vizitezi Fan Page-ul nostru pe Facebook.

  Au Pair Londra   Au-Pair Londra   Au-Pair Boat
  Staff Boat Trip   AuPair Boat Trip Sponsorii lui Gabriel Tamas

Fiind fan al echipei West Bromwich Albion (Jay) si pentru ca plasam numerosi candidati din Romania am decis sa sponsorizam singurul jucator de fotbal roman din Anglia. Impreuna cu el dorim sa organizam in viitor cateva actiuni de strangere de fonduri pentru orfelinatele din Romania. Pentru mai multe informatii despre jucator si dovada sponsorizarii noastre, aveti aici site-ul oficial al echipei: WBA. Pozele de mai jos a fost facuta la ceremonia de premiere organizata de clubul pentru care Gabi joaca (29 aprilie 2010).

  

Poze mai vechi

  Pultney Bridge - Bath   Punting on the Cam - Cambridge