romanian_flagCum vă puteţi înregistra? Au Pair - Suna 0753 012 712 (Ro) sau 0044 1832 275100 (UK)

Ce urmează după înregistrare?

După ce primim toate documentele necesare pentru a vă putea înregistra cu succes, veţi fi contactat de unul din angajaţii noştri pentru a stabili o întâlnire, după care va urma un scurt interviu şi o înregistrare video. Videoclipul şi toate documentele tale vor fi trimise familiilor iar fişierele familiilor la rândul lor îţi vor fi trimise ţie. Dupa alegerea reciprocă, vei fi contactat de familia gazdă. Acordul final îţi aparţine ţie şi familiei în cauză. Vei fi contactat de mai multe familii, iar tu vei face alegerea finală a familia care ţi-a placut cel mai mult. La mometul actual acest sistem se bucură de un mare succes şi sperăm că şi tu vei fi mulţumit. Întregul proces durează în medie 2-3 săpătmâni.

Cum comunicăm ?

Comunicarea eficientă dintre agenţie, familii şi au pair este realizată în felul următor:

  • Prin intermediul email-lui

  • Prin intermediul mesajelor sms

  • Prin intermediul conversaţiilor telefonice

  • Prin intremediul serviciilor poştale

Alegerea îţi aparţine ţie!!!

Programele au pair:

Programul Au pair include:

  • 25 ore de lucru săptămânal
  • Venit minim 65 lire săptămânal(venitul minim garantat de statul britanic este de £55/25h)

Programul Au pair PLUS include:

  • Mai mult de 25 ore de lucru săptămânal
  • Venit mai mare de 65 lire,

În acest program pot participa doar persoanele care sunt cetăţeni ai UE (exceptand Romania si Bulgaria)

Daca sunteti roman, trebuie sa stiti ca in marea Britanie sunt restrictii privind accesul pe piata muncii. Pentru mai multe detalii faceti click aici.

Perioada şederii:

Oferim mai multe tipuri de şederi:

  • De scurtă durată (şedere în timpul vacanţei de vară) – perioada de şedere este de 3 luni - potrivită pentru studenţii care iubesc să călătorească şi doresc să-şi perfecţioeneze limba engleză;
  • De lungă durată – perioada de şedere este min. de 6 luni, însă de obicei durează un an sau doi.

Cursuri de limba engleză?

Agenţia împreună cu familia gazdă te vor ajuta să stabileşti o întălnire cu profesorul de limba engleză care va aprecia nivelul de cunoştinţe la limba engleză. La fel vom încerca să-ţi găsim cursuri în apropirea familei gazde. Pentru cetăţenii UE cursurile de limba engleză sunt gratis (cu excepţia unei taxe de 55 libre ). În cazul şcolilor private familia gazdă te paote ajuta în finanţarea studiului (după înţelegere).


Banii de buzunar

Venitul minim garantat de statul britanic pentru 25 de ore de muncă pe săptămână este de 55 lire. Agenţia noastră este în procesul de majorare a venitului. La momentul actual venitul minimal asigurat de către agenţie este de 65 lire.


Timpul liber

Prieteni îţi vei putea găsi cu uşurinţă. Întrucât noi cunoaştem personal familiile şi au pair, avem oportunitatea să-ţi oferim adresa şi numărul de telefon a familiilor şi au pair care locuiesc în apropierea ta. Nu ezita şi contactează-ne. Există o mulţime de au pair care vor să te cunoască le fel cum vrei să-i cunoşti şi tu.