romanian_flagCum vă puteţi înregistra? Au Pair - Suna 0753 012 712 (Ro) sau 0044 1832 275100 (UK)

Au Pair Marea Britanie
Au Pair Marea Britanie

- Marea Britanie (Great Britain) este compusa din: Anglia, Scotia si Tara Galilor.


- Marea Britanie (Great Britain) este o insula situata in vestul coastei europene si reprezinta mare mare a teritoriului Regatului Unit (UK).- Marea Britanie (Great Britain) are o suprafata de 229.850 km² si este cea mai mare insula din cadrul Insulelor Britanice.


- Anglia este una din cele trei tari care compun Marea Britanie. Capitala statului este Londra.


- Scotia era o tara independenta pana cand, in 1707, impreuna cu Anglia au format Regatul Unit. Capitala Scotiei este Edinburgh. Desi engleza este limba oficiala, intalnim o a doua limba oficiala numita Scottish Gaelic, care este mult mai veche decat engleza. Aceasta era limba vorbita aici inainte sa se vorbeasca engleza. Astazi, numai 58.000 oameni o mai vorbesc.


- Tara Galilor (Wales) se situeaza in partea de vest a Marii Britanii si are o populatie de 3 milioane locuitori. Capitala tarii este Cardiff. Limba oficiala este engleza, dar limbra originara este galeza (care, la randul ei, este mult mai veche decat engleza). Indicatoarele rutiere sunt scrise in ambele limbi. Tara Galilor a fost politic legata de Anglia inca din 1542 cand a fost infranta de armata engleza.
Au Pair Marea Britanie

Big Ben and London Bus

1st Choice Au Pairs - Sfaturi si ajutor

Viata in Anglia: Cat de multe sti despre Anglia? Mai multe informatii despre viata si cum sa ajungi in Anglia si nu numai.

Engleza de la localnici: Vrei sa inveti engleza? Ai aici o lista completa cu expresii si diferente culturale specifice englezilor pe care nu le vei gasi in nici o carte!

Au Pair in Anglia -socializare: Evenimente viitoare si poze de la diferite reuniuni