romanian_flagCum vă puteţi înregistra? Au Pair - Suna 0753 012 712 (Ro) sau 0044 1832 275100 (UK)

GratuitÎn anul 2009 avem organizate pentru dvs numeroase evenimente în România. Veţi avea posibilitatea de a discuta, a pune întrebări şi a afla mai multe detalii despre programul au pair susţinut de către guvernul Marii Britanii.
Nu uitaţi agenţia noastră nu percepe NICI O TAXĂ de la candidaţi pentru plasarea în familia gazdă.
Evenimentele din acest an le puteti gasi aici: Preselectii organizate in Romania

Pentru cei care nu pot participa la interviurile organizate in Romania, 1st Choice Au Pairs le ofera ocazia de a se inscrie online, intreg procesul desfasurandu-se prin intermediul internetului si a altor mijloace de comunicatie.

Web conferinţe

De asemenea plănuim o serie de web conferinţe unde veţi avea posibilitatea să urmăriţi prezentarea noastră, să aflaţi detalii despre oferta noatră, dar și să puneţi întrebări prin intermediul chat-ului. Menţionăm că nu va trebui să aveţi un webcam sau microfon, întrebările le puteţi pune în scris.

Momentan organizăm o serie nouă de web conferinţe si ne-ar interesa să aflăm care ar fi cel mai potrivit moment al zilei pentru dvs de a participa. Vă rugăm să completaţi formularul de mai jos dacă sunteţi interesat să participaţi. Veţi fi automat înscriși in baza noastră de date si veţi primi un email cu detaliile necesare precum și o invitaţie la web conferinţă.

Nume
Email
Ora dorită (se pot alege mai multe variante)
 
 
 

Acestea sunt optiunile mele


Câştigaţi un bilet spre UK!

aeroplaneFiecare candidat care a participat la unul din evenimentele organizate de noi sau la o web conferinţă, s-a înregistrat şi a trimis toate documentele necesare, va fi inclus în loteria noastră și va avea și va avea șansa de a câştiga* un bilet de avion spre Marea Britanie. [* Vezi termenii şi condiţiile promoţiei]Pachetul "Bun venit în UK!"

info contacts Fiecărui candidat plasat de către agenţia 1st Choice Au Pairs i se va oferi un pachet de bun venit,care va conţine: informaţii despre cursuri de engleză,un mic ghid turistic, ajutor în ceea ce priveşte obţinerea permisului de muncă, o cartelă SIM cu un credit de 5 lire. Veţi primi totodată datele de contact ale celorlalţi au pair din zona în care aţi fost plasat. Toţi au pair plasaţi de noi folosesc acelaşi operator. Gratuit Virgin SIMNoi vom avea grijă ca tarifele pentru convorbiri şi sms să fie cât mai accesibile pentru dvs. Pachetul va fi transmis familiei gazdă chiar după sosirea dv. în Marea Britanie.

Dacă doriţi să ne contactaţi

Dacă nu aveţi posibilitatea de a veni la una din prezentări, dar sunteţi interesată în oferta noastră sau dacă doriţi informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la:

Tel RO: 031 224 9893
Tel UK: 0044- 01832 275100
Email: info@1stchoiceaupairs.eu

register on-line

Înregistrarea on line

Ce trebuie de adus la înregistrare?

Procesul de înregistrare?

Doriţi să aflaţi mai mult despre acest program? Apăsaţi aici: Informaţii generale

Agenţia 1st Choice Au Pairs te va ajuta să-ţi găsești familia la care te vei simţi ca acasă!!

Big Ben and London Bus

1st Choice Help and Advice

Travel & Living in the UK: Cat de multe sti despre UK? Mai multe informatii despre viata si cum sa ajungi in Marea Britanie

English from the locals: Vrei sa inveti engleza? Ai aici o lista completa cu expresii si diferentele culturale la englezi pe care nu le vei gasi in nici o carte!

Party Party!!: Evenimente viitoare si poze de la diferite reuniuni